Barion Pixel

“Végre egy olyan könyv, amely izgalommal tölti meg a nappalimat”

Unod már a semmiről sem szóló regényeket? Én marhára. A rég lerágott sablonos sztorikat? Jajj neee. Vagy otthon dekkolsz egy újabb karanténban? Ne is beszéljünk róla.

Megtaláltad a legjobb unaloműző gyógymódot. Olvasd a Delano trilógiát: sodró lendületű akció, izgalmas kaland, és perzselő romantika. Kell ennél több?

1 szemétláda + még 1 szemétláda = Fuss Emma, fuss... 

Az a dögös szemétláda volt a mindenem. Ő volt a legjobb barátom mióta az eszemet tudom, imádott engem, és én is imádtam Őt. Mindent elterveztünk: házasság, gyerekek, boldogan éltek, míg meg nem haltak… Pont, mint egy csöpögős romantikus regényben.

Aztán egy nap minden megváltozott.

Megjelent a kettes számú szemétláda és gépfegyverrel a kezében, egy pillanat alatt földbe döngölte a boldog jövőmet. Mindent elvett tőlem. A családomat, barátaimat, otthonomat, és végül az egyes számú szemétláda elhagyott a kettes számú szemétláda miatt. (Nyugi, nem úgy!)

Attól a naptól fogva gyűlöltem mindkettőt. Hátrahagytam mindent. Az életem a magányról a menekülésről és az életben maradásról szólt. Beszorultam két hatalmas maffia család véres háborújába, két férfi ádáz küzdelmébe, ahol nincs többé szerelem és gyűlölet, nincs többé fekete és fehér, nincs többé más csak te és a döntés.

Csakhogy egy rossz döntés végzetes is lehet…

Sodró lendületű, hihetetlenül izgalmas történet két fiatal küzdelméről, akiknek az amerikai-olasz  maffia leghatalmasabb családjával kell szembenéznie.

Egy jelent a könyvből:

– Hagyjátok abba! – sikoltottam kétségbeesetten. Képtelen voltam eldönteni, kinek szurkoljak. Mintha minden egyes ütés az én arcomat érte volna. Jake felrángatta a földről Dereket a pólójánál fogva, és a szomszédos ajtóig tolta. Az hangos csattanással betört, ők pedig bezuhantak rajta.

Úgy küzdöttek egymás ellen, mint a vadállatok. Ha nem tudtam volna, hogy a játék életre-halálra megy, még talán élvezem is a helyzetet, hogy miattam ütik egymást. Ahogy beléptem a szobába, egy nyolcvan és a halál közötti, pókhálós hajú öreglányt pillantottam meg, aki az ágyon állt és eszeveszett módon visítozott.

Egy szál rózsaszín neglizséje csak úgy suhogott, követve felturbózott mozdulatait. Kezében hatalmas, zöld színű vibrátort szorongatott, mint valami lézerkardot. Amikor a két férfi az ágyra tántorodott, az öreglány fülrepesztő sikollyal lebucskázott és elterült a földön. A vibrátor kiesett a kezéből, átrepült a szobán és egy szobapálma földjébe szúródott bele.

Hangosan vibrálva lüktetett jobbra-balra, jelezvén tiltakozását a túl száraz közeg ellen. A néni soha nem látott sebességgel felugrott, és bűzös parfümfelhőt húzva maga után kiporzott a szobából. Közben a két barom persze megállás nélkül püfölte egymást.

Ki írta a könyvet?

Billegéri Anna
ÍRÓ, KASZKADŐR, BLOGGER 

Lebilincselően összetett történeteimet, izgalmas akciójeleneteimet a filmes munkám során gyűjtött tapasztalatokból gyűjtöm, így nem csoda ha olvasás közben a történet úgy lebeg az ember szeme előtt, akárha szélesvásznon nézné. Arnold Schwarzeneggert, James Cameront és a legújabb Terminátor film teljes stábját felsorakoztattam a Delano trilógia szereplői között.

Ki félhülye nyomozó lett (természetesen a közvetlen főnököm), ki pedig kerozinnal fűtött testű, szexmániás tinédzser. Hisz ez a művészet célja: feldolgozni és levezetni az élet során felgyülemlett feszültséget. Én pontosan ezt tettem.

Olvass bele:

Akik már olvasták a könyvet:

Végre egy könyv, ami nem csak próbál az ifjúsághoz szólni, de sikerül is neki. Tök jól átjön a sztori a szlenges dumák, és a beszólások miatt. Ritka az olyan könyv, ami hozzánk fiatalokhoz szól, ráadásul a mi nyelvünkön.

Dudás Benedek (19)

Nagyon tetszett a könyv. Először azt gondoltam, hogy egy tipikus “gyermekkori barátságból szerelem” sztori lesz, de nem. A maffia vonal nagyon tetszett, valamint a részletek rejtélyessége. Nem derült fény mindenre azonnal, éppen ezért nem tudtam letenni. Alig vártam, hogy az újabbnál újabb titkokat megfejthessem a hősökkel együtt. Várom a folytatást. Remélem minél hamarabb jön.

Gaál Diána (25)

Nagyon izgalmasnak találtam a könyvet, alig tudtam letenni. Egy éjszaka alatt kiolvastam. A szereplők jelleme is érdekes, izgalmas. Szerintem kicsit sok a szex jelenet, de lehet, hogy van akinek ez bejön. Örülnék, ha olyan pasi kerülne elém, mint Derek, mert van benne érzés mások iránt.

Török Erzsébet (72)

Mivel az író anyukája vagyok, mit is írhatnék? Remek, fordulatos, humoros… mindez számomra nyilvánvaló, mivel az Én lányom. Mikor negyedszeri olvasásnál is a fotelba szegezett engem, aki egy pörgős üzletasszony lévén tíz éve nem olvastam könyvet, akkor a legnagyobb kritikus anyaként mondhatom: Tud valamit ez a lány!

Morvai Anikó (52)

Miért itt vásároljam meg a könyvet?

Ha közvetlenül az oldalamon keresztül vásárolod meg, olcsóbban jutsz hozzá, mint külsős webshopokban vagy könyvesboltokban, ráadásul hozzáférést kapsz a rendelés mellé járó ajándékokhoz, speciális kedvezményekhez. 

#1 Ajándék

Ajándék hangoskönyv minden február 14-ig történő vásárlás esetén.

#2 Ajándék

Az első 30 megrendelő névre szóló, dedikált példányt kap

#3 Ajándék

Ajándék Delano trilógiás könyvjelző, minden nyomtatott könyves vásárlás mellé.

#4 Ajándék

2 éjszakás Hévízi nyaralást sorsolunk ki azok között, akik megrendelik március 15-ig a hangoskönyvet és a nyomtatott könyvet egyaránt, vagy a támogatói csomagot.

#5 Ajándék

50.000 – ft értékű, Hévízi ruhaüzletünkbe és webáruházunkba szóló vásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, akik március 01-ig megrendelik a nyomtatott könyv + faültetés csomagot vagy a támogatói csomagot. (Részletek a rendelés utáni levélben.)

A legolcsóbb csomagunk 2200 forint

Mindössze egy Mozijegy és egy popkorn ára. Ez az élmény azonban, nem csak másfél órára szól. Hosszú, izgalmas órákon keresztül, hasonló intenzitással pörögnek lelki szemeid előtt az olvasottak, akárha egy lebilincselő filmet néznél. 

Kikapcsol, megnevettet és felvidít. 

Te is megérdemelsz egy kis lazítást! Ugye tudod? 

Melyik csomagot kéred?

Hogyan tudod megrendelni a könyvet?

Ha szeretnél egy könyvet magadnak, akkor nincs más teendőd, mint kiválasztani a kívánt csomagot. 

Kérdésed van?

E-mail:
info@annabillegeri.hu

Telelefon:
+36 30 449 7328

100% Biztonságos vásárlás

Adataidat a hozzájárulásod nélkül nem kezeljük, nem adjuk ki senkinek. A weboldalunk SSL tanúsítványa garancia arra, hogy a megadott adataidat biztonságosan kezeljük.

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció Barion rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak. A kártya adataidhoz nem férünk hozzá, még ha akarnánk sem.